Forside
Om os
Jobs
Kontakt os
 

Energi og CO2 besparelse i din bygning


Energiforbruget i din bygning kan kraftigt reduceres!
 
Allan Ploug A/S tilbyder en gennemgang af din bygning, med henblik på at reducere jeres varmeregning, og derved spare jeres bygning for betydelige beløb, ikke kun i kroner og øre men også på jeres CO2 regnskab.

Ved en gennemgang udarbejdes der en rapport således, at I har en oversigt over:

  • Prioritering af arbejdet ifht tilbagebetalingstid
  • Jeres CO2 besparelse
  • Jeres energibesparelse
  • Jeres økonomiske besparelse
  • Tilbagebetalingstid/forrentning af jeres investering (PDF eksempel)
  • Samt et tilbud på at udføre arbejdet

I øjeblikket er det muligt at få tilskud fra energiselskaberne på 25 øre pr. sparet kWh af det første års besparelse således at forrentningen bliver endnu bedre.

Allan Ploug A/S giver samtidig mulighed for yderligere finansiering igennem et samarbejde med Forstædernes Bank. , for at kunne finansiere jeres investering, således at der er tænkt på alt, fra finansiering, til udførelse, til aflevering.

Finansieringen basere sig kort på at I bliver ved med at betale det samme i energiforbrug og den besparelse som Allan Ploug udfører betaler lånet tilbage på det stykke arbejde som der udføres.

På denne måde får du med Allan Ploug A/S en totalentreprise fra identificering og finansiering, over udførelse, til en endelig aflevering og rapportering.
 
For at identificere om din bygning har potentiale, kan du ringe og aftale tid med en af vores projektledere, som vil komme ud og bruge en halv time på at kigge din bygning igennem, for at vurdere, om der er grundlag for at lave en energiberegning.

Se link for eks. på energibesparelsesforslag

Mange pumper, ventiler og flangser er uisolerede og kan koste din ejendom mange penge!

 
Allan Ploug A/S har udviklet en fleksibel demonterbar pude som gør at isolering af dine uisolerede komponenter kan tilbagebetale sig på gennemsnitligt 3 år.