Forside
Om os
Jobs
Kontakt os
 

Ploug-IN installationsmodul

Allan Ploug A/S har sammen med Lading Arkitekter og konsulenter A/S udviklet et nyt modul, som sikrer brandsikring af etageadskillelsen ved renovering af installationer på en ny yderst tidsbesparende (op til 80-50 % af arbejdstiden ifht. traditionel renovering) og økonomibesparende måde.


 
 


PLOUG-IN
er et præfabrikeret installationsmodul til etablering af lodrette føringsveje
for installationer, opfundet for at spare tid og penge samt sikre brandsikringen af etageadskillelsen.
 
 
PLOUG-IN
er udviklet til renovering i ældre etageboliger, men kan også anvendes ved
andre typer renovering samt nybyggeri.
 
 
PLOUG-IN
er arbejdsbesparende, og sikrer en hurtig og tæt lukning af etageadskillelsen
omkring rørføringerne.
 
 
 
 
 
 
 
PLOUG-IN tilpasses den konkrete byggesag m.h.t. mål, behov etc. Rørstykkerne monteres i en plade, og brandtætnes svarende til kravene for den pågældende rørtype.
 
PLOUG-IN er brandtestet på Dansk Brandteknisk Institut.
 
Installationsmodulet monteres typisk på en ny placering i lejligheden. Den gamle installation frakobles først, når de nye føringsveje er etableret.
 
Det betyder, at boligen kun er uden vand og afløb i et meget begrænset tidsrum.
 
Det giver væsentlig færre gener for beboerne, og gør interims-løsninger overflødige.
 
PLOUG-IN kan fremstilles i små moduler, der kan løftes på plads med håndkraft - primært til brug ved renovering af lejligheder.
 
PLOUG-IN kan også fremstilles i større moduler til nybyggeri og store renoveringssager. Større moduler kræver, at det er muligt at bruge maskinelt grej til at løfte modulet.
 

 
 
 
 
 
 
PLOUG-IN kan spare op til 50-80% af arbejdstiden i boligen, sammenlignet med traditionel renovering.
 
PLOUG-IN kan placeres i et (evt. eksisterende) skab eller i et hjørne af lejligheden. I mange gamle lejligheder er mulighederne for nyindretning og udvidelse af køkken og bad “låst” af placeringen af faldstammer og stigstrenge.
 
PLOUG-IN kan placeres, så der bliver væsentligt bedre muligheder for modernisering og forbedring - også på individuel basis, lejlighed for lejlighed.

 
 


 
 
PLOUG-IN adskiller sig fra andre systemer til lodrette føringsveje ved at sikre en brandtæt lukning i etageadskillelsen - og ved at modulet kan udføres så lille, at det kan monteres med håndkraft.
 
Andre præfabrikerede installationssystemer er baseret på enten etagehøje
elementer, eller på etablering af skakte. Disse metoder egner sig mindre godt til renovering af fx lejligheder i ældre etagebyggeri.
 

Man kan med fordel kombinere PLOUG-IN med et skakt-system, som fx Geberit GIS, der gør monteringen endnu hurtigere. Alternativt kan man lukke omkring rørene med gipsvægge eller et almindeligt skabs-modul.

 
Kontakt Allan Ploug A/S og hør mere om de mange muligheder med PLOUG-IN.